fbpx
Durum wheat
Remilled
Semolina

Thin-grained Semolina characterized by its typical yellow color. Obtained by milling the best italian durum wheat varieties. Suitable for baked goods such as bread and focacce.

Semola rimacinata di grano duro

Shop Now

Classic Flours

Careful selection of the best local grains, research and developement of new products,
control of the production process, rigourous and daily laboratory analyses
together with respect for tradtion are our strengths. Innovation and tradition are the keywords
of our hard work to provide the customers with hugh quality durum wheat semolina.

Added values

Obtained by traditional milling
Wheat grown and milled in Italy
Obtained by milling durum wheat without additives.
From controlled and certified supply chain.
It contains gluten and may contain traces of soy.
Sustainable and recyclable packaging.

Added values

Track the product

Per contrastare l’inflazione dei costi e l’incertezza sulla provenienza e sulle trasformazioni della materia prima, si sono diffuse nuove forme di commercializzazione e di consumo che si possono ricondurre sotto la denominazione di “filiera corta”. Il progetto di filiera corta, Filiera Punto Zero, di Molino Bongermino nasce per enfatizzare la sinergia tra i vari attori della filiera e permettere al consumatore finale di poterne seguire e rintracciare l’intero percorso, dalla semina al prodotto finito.

TORNA SU